Gast chef Renaud

De voormalige chef van Senses, Lars Bertelsen, nodigt de huidige chef van Senses, Renaud Goigoux, uit voor een bijzondere samenwerking in Bakboord. Twee topchefs die de krachten bundelen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Samen brengen ze de verfijnde smaken van Senses en Bakboord samen in een exclusief en innovatief menu.

Dit doen zij op 26 & 27 maart 2025

Diner (6 gangen €99):
Voor het diner bieden Lars en Renaud een speciaal 6-gangenmenu aan, inclusief amuses, brood en friandises.

Deze unieke combinatie van gerechten weerspiegelt de culinaire filosofieën van beide chefs, waarbij ze de rijke smaken van Senses en Bakboord op verrassende wijze samenbrengen.

Lunch (4 gangen €65):
Voor de lunch bieden Lars en Renaud een speciaal 4-gangenmenu aan, inclusief amuses, brood en friandises.

Deze unieke combinatie van gerechten weerspiegelt de culinaire filosofieën van beide chefs, waarbij ze de rijke smaken van Senses en Bakboord op verrassende wijze samenbrengen.