De Wijn & Spijs avonden bij Restaurant Bakboord zijn terug van weggeweest, en de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!
Elke drie maanden presenteren wij een exclusieve Wijn & Spijs Avond, waarbij we nauw samenwerken met een ander, gerenommeerd wijnhuis dat garant staat voor wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze avonden zijn speciaal ontworpen om onze gasten volledig in de watten te leggen, waarbij culinaire hoogstandjes perfect worden afgestemd op zorgvuldig geselecteerde wijnen.
Bij elke gang geniet je niet alleen van een prachtig gerecht, maar wordt de bijpassende wijn ook uitgebreid toegelicht door onze sommelier of een vertegenwoordiger van het wijnhuis zelf. Laat je verrassen door unieke wijn-spijscombinaties en ontdek nieuwe smaken in een intieme en sfeervolle setting. Mis deze onvergetelijke culinaire ervaring niet en reserveer tijdig je plek voor een avond vol verfijning en genot!
Wijn en Spijs avond
2 oktober 2025
Het team van Restaurant Bakboord neemt je mee op een culinaire reis, waar smaak en wijn perfect in harmonie samenkomen. Geniet van een 4-gangen wijn spijs menu, begeleid door sommelier Gary Jordan.
Wij zijn trots om de uitzonderlijke wijnen van Jordan Wine Estate te presenteren, gemaakt door Gary en Kathy Jordan, die sinds 1993 wijnen van wereldklasse produceren in Stellenbosch. Op een historische boerderij met een geschiedenis van meer dan 300 jaar en een adembenemend uitzicht op de Tafelberg en False Bay, combineren de Jordans de levendigheid van de Nieuwe Wereld met de klassieke elegantie van de Oude Wereld. Hun toewijding aan klassieke druivenrassen, zorgvuldig afgestemd op de diverse bodems en hellingen, heeft Jordan Wines tot een toonaangevend voorbeeld van Zuid-Afrikaanse wijnbouw gemaakt. De wijnen van vanavond zijn met zorg geselecteerd om perfect aan te sluiten bij het menu en hun onderscheidende, elegante karakter te laten schitteren.
Een avond vol smaak, elegantie en passie, precies zoals u van Restaurant Bakboord mag verwachten.