Wijn & Spijs
De Wijn & Spijs Avonden bij Restaurant Bakboord zijn terug van weggeweest, en de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!
Elke drie maanden presenteren wij een exclusieve Wijn & Spijs Avond, waarbij we nauw samenwerken met een ander, gerenommeerd wijnhuis dat garant staat voor wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze avonden zijn speciaal ontworpen om onze gasten volledig in de watten te leggen, waarbij culinaire hoogstandjes perfect worden afgestemd op zorgvuldig geselecteerde wijnen.
Bij elke gang geniet je niet alleen van een prachtig gerecht, maar wordt de bijpassende wijn ook uitgebreid toegelicht door onze sommelier of een vertegenwoordiger van het wijnhuis zelf. Laat je verrassen door unieke wijn-spijscombinaties en ontdek nieuwe smaken in een intieme en sfeervolle setting. Mis deze onvergetelijke culinaire ervaring niet en reserveer tijdig je plek voor een avond vol verfijning en genot!
Wijn en Spijs avond
30 april 2025
Het team van Restaurant Bakboord neemt je mee op een culinaire reis, waar smaak en wijn perfect in harmonie samenkomen. Geniet van een 4-gangen wijn spijs menu, begeleid door sommelier Marnix Kerstens.
Kerstens Wijnkopers is een dynamisch bedrijf dat voortkomt uit meer dan 300 jaar oude familietraditie van wijnkopers. Marnix Kerstens is een ervaren en gepassioneerde sommelier, bekend om zijn expertise in wijn en wijn spijscombinaties. Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring in de wijnwereld en heeft zich bewezen als een deskundige op het gebied van wijnbegeleiding, waarbij hij altijd zoekt naar de perfecte match tussen gerechten en wijnen.
Voor €129 per persoon serveren wij een onvergetelijke ervaring met een aperitief, amuses, 4 heerlijke gerechten, bijpassende wijnen, en een afsluiter met koffie en friandises.
Een avond om je zintuigen te verwennen!