Menu

MENUKAART VOOR LUNCH EN DINER

Wat zo mooi is aan Nederland is dat de beste en mooiste producten, alles wat we nodig hebben voor onze gerechten, om ons heen kunnen vinden. De Nederlandse boeren worden tot de beste van de wereld gerekend met prachtige groenten, vlees, gevogelte en zuivel en de vissers op het IJsselmeer en de Noordzee brengen dagelijks een ruime variatie verse vis van hoge kwaliteit aan land. Samen met nieuwe ontwikkelingen zoals kooktechnieken, smaak (Umami),  (her)ontdekte specerijen en nog zoveel meer, geeft heel veel inspiratie voor smaakexplosies in nieuwe en bijzondere gerechten.

Elke dag open vanaf 11:00

Lunch: 12:00 – 16:00 | Diner: 17:30 – 23:00

Geniet van culinair vakmanschap

Executive Chef Lars zegt: “wat zo mooi is aan Nederland is dat wij de beste en mooiste producten om ons heen kunnen vinden. De Nederlandse boeren en speciaal in Flevoland worden tot de beste van de wereld gerekend met prachtige groenten, vlees, gevogelte en zuivel en de vissers op het IJsselmeer en de Noordzee die dagelijks een ruime variatie verse vis van hoge kwaliteit aan land brengen. Zulke mooie producten van geur en smaak die mij en het geweldige keukenteam uitdagen er nog mooiere gerechten van te maken voor onze gasten”.

Lars Bertelsen

Executive chef

Lunch

De menukaart biedt veel mogelijkheden voor een kleine of uitgebreide lunch. De kleine gerechtjes en de koude en warme gerechten die ook te delen zijn, bieden veel mogelijkheden om te combineren voor een heerlijke lunch. Uiteraard kan er ook voor het 2-5 gangen Chefs menu of de 2-5 gangen Chefs Vega Menu  gekozen worden.

Voor degene met weinig tijd bieden wij de Business Lunch. In 40 minuten serveren wij amuses, brood met boter, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Dit menu wisselt 2 wekelijks.

Diner

De menukaart biedt voor iedereen veel mogelijkheden. Bites, voor bij het aperitief, koude en warme tussengerechten die ook allemaal gedeeld kunnen worden en diverse heerlijke hoofdgerechten. Op de kaart staan weer een aantal klassiekers; hardlopers van de afgelopen 5 jaar zoals Carpaccio, Tournedos en Zeetong. Dit alles kan je afsluiten met een van de desserts en/of nieuwe koffievarianten.

Maak je keuze uit de à la carte of kies voor het populaire Chefs Experience Menu met een keuze uit 3 tot 7-gangen. Ook bieden wij een 3 tot 6-gangen Chefs Experience vegetarisch menu aan.

Senioren menu

Met kleinere porties, die ook te delen zijn met elkaar, kunnen onze senioren gasten zelf bepalen hoeveel ze willen eten. Er is keuze uit koude voorgerechten en warme tussengerechten die ook prima als hoofdgerecht gegegeten kunnen worden. Deze gerechten kunnen aangevuld worden met een aardappelgerecht, warme groente en/of salade. Zo kan de gast zelf de grote van zijn portie bepalen.

Allergieën

Wij kunnen rekening houden met allergieën of intolerantie van vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten (beperkt), lactose (beperkt), zwangerschap, vegetarisch (dus niet veganistisch) en sommige ingrediënten, mits uiterlijk 24 uur van te voren doorgegeven. Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu. Overige wensen, allergieën en dieetbeperkingen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.

Twijfel je of wij kunnen voldoen aan jouw wens of heb je vragen neem dan contact met ons op via de mail of telefoon.